L’Extreme Barcelona celebrarà aquest setembre la seva 15a edició

Els dies 15, 16 i 17 de setembre d’aquest 2023 Barcelona serà el punt de trobada dels experts i apassionats als esports urbans. Durant tres dies consecutius se celebra la 15a edició de l’Extreme Barcelona, un dels esdeveniments d’esports urbans amb esportistes nacionals i internacionals que estan buscant la classificació per arribar als JJOO de París.

Per aquest motiu aquesta edició del 2023, comptarà amb tots els esports urbans que és presentant a les Olimpíades en un escenari únic que acollirà proves internacionals de BMX, Scootering i Skateboarding, Campionat d’Espanya de Breaking, i Basket 3×3. També cal destacar que enguany disposarà de el Campionat de Para BMX Street, un campionat pioner a Europa amb atletes internacionals que té com a objectiu enviar un missatge de suport a l’esport inclusiu i adaptat, i es podrà gaudir de la presència de l’esportista colombià Julian Molina que és un dels màxims representants d’aquest esport.

Activitats gratuïtes |

A banda de les activitats i proves pròpiament dites, enguany es podrà gaudir de diverses activitats esportives, artístiques i culturals podran gaudir de franc. Així doncs, l’esplanada de columnes del Parc del Fòrum es transformarà en un petit parc temàtic d’esports urbans. Hi haurà tres open parks on un mateix podrà mostrar les seves habilitats i trucs. A més, si t’agrada el surf skate, no et perdis la zona de pràctica de surf skate. Els amants de l’adrenalina poden gaudir dels nostres pump tracks i miniramps de primera classe.

A més de les activitats també hi haurà un market de productes de cultura urbana i una oferta gastronòmica de la mà de diferents foodtrucks.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat