El Nou Hospital Evangèlic es trasllada al 22@

Finalment el Nou Hospital Evangèlic ja és una realitat al nou espai del 22@ del Poble Nou.

Després de poc més de dos anys i mig d’obres, al llarg del mes d’abril entrarà en funcionament el nou edifici del Nou hospital evangèlic (Nhe). Ubicat al cor del 22@, concretament al carrer Ciutat de Granada 108, aquesta nova infraestructura consolida i amplia la prestació d’Atenció Intermèdia a la ciutat.

Així doncs l’hospital tanca una etapa com a referent a Gràcia i es trasllada en unes noves instal·lacions per tal de poder oferir un millor servei als seus usuaris. Amb una superfície de 10.348 m2, sis plantes d’hospitalització amb 198 llits i capacitat per atendre uns 2.700 pacients anuals, la nova seu suposa un pas endavant en el benestar de les persones, cobrint una necessitat de serveis sociosanitaris als districtes de Sant Martí i Ciutat Vella, que pateixen un dèficit crònic d’estructures assistencials.

El nou Hospital d’Atenció Intermèdia donarà suport a l’Hospital del Mar i altres institucions assistencials com ara l’Hospital de Sant Pau.

Victor Pérez, Director Mèdic de l’Hospital del Mar, afirma que: «amb el trasllat del Nou hospital evangèlic al districte de Sant Martí, veurem altament reforçada l’atenció intermèdia en un moment clau, en el qual l’envelliment progressiu de la població fa encara més palesa la necessitat assistencial que aquest canvi comportarà. Des de l’Hospital del Mar seguim establint sòlids llaços amb el Nhe per tal de beneficiar el teixit sanitari de la ciutat. En particular, el districte pateix un dèficit assistencial, per això les noves instal·lacions del Nhe i els serveis que es posaran en marxa són veritablement essencials i celebrats per la nostra part».

El nou espai ha estat projectat per l’estudi PMMT Arquitectura, destaca pel seu disseny sostenible i humà. La inversió total del projecte suma 18 milions d’euros. Recordem que l’Hospital Evangèlic és un dels hospitals més antics de Barcelona, on es presten serveis sanitaris des del 1879. Es tracta d’un Hospital d’Atenció Intermèdia, en què s’ofereix una cartera de serveis integrats per promoure una ràpida recuperació del pacient amb una atenció personalitzada, holística, propera i humana.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat