La Via Laietana, en canvis en la circulació per la segona fase d’obres

Des d’aquest passat 1 de setembre el tram de la Vila Laietana fins al passeig Colom ha quedat tallat en sentit ascendent, a causa de l’inici de la segona fase d’obres i de millora de la Via Laietana. Les obres, que fins ara s’havien fet a la part superior de la via, han passat a realitzar-se en el tram comprès entre les places d’Antoni Maura i d’Idrissa Diallo. Però això no és tot, perquè a partir d’aquests dilluns quedarà implantada la nova configuració de la mobilitat que estarà vigent durant els pròxims vint-i-un mesos, període que han de durar les obres, que transformaranaquesta artèria de la ciutat.

Així doncs, a partir d’aquest dilluns 4 de setembre de 2023 s’implantaran les noves restriccions de circulació a Via Laietana i que es mantindran durant tota la segona fase de les obres. Tot plegat afectarà la transformació del tram situat entre la plaça d’Antoni Maura i el passeig Colom.

Tot seguit us expliquem les actuacions i els canvis:

La circulació de vehicles en sentit ascendent passarà a estar tallada entre el passeig Colom, plaça d’Idrissa Diallo, i la plaça d’Antoni Maura durant vint-i-un mesos. A partir d’Antoni Maura fins a la plaça Urquinaona s’habilitarà un carril ascendent i el carril bici.

Pel que fa al sentit contrari, és a dir al de baixada, els vehicles hi trobaran dos carrils descendents, un d’ells exclusiu per a l’ús de bus i les bicicletes, des de la plaça d’Urquinaona i fins a la plaça d’Antoni Maura i un únic carril descendent, entre la plaça d’Antoni Maura i el passeig de Colom. Els vehicles que vulguin accedir a guals, mercat, aparcaments i altres serveis sempre ho hauran de fer des de la plaça d’Urquinaona, en sentit mar.

Pel que fa al transport públic a partir del mateix mes la línia 120 del bus de Barri, canviarà el seu itinerari i perdrà les parades de la Via Laietana, en sentit ascendent.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat