Gaudir del cinema per 75€ l’any als Cinemes Girona

Un any més els Cinemes Girona posen en marxa la campanya de la venda d’abonament anual que dona dret a veure totes les pel·lícules d’estrena per només 75€, i que acaba aquest el termini per comprar-lo aquest diumenge 30 de juliol de 2023.

Inaugurats el 2010, Cinemes Girona continua en la seva línia d’apostar pel talent independent i el cinema d’autor nacional i internacional, a més de programar una llarga llista de festivals, projeccions especials, preestrenes i sessions per a les escoles. És una multisala molt integrada al barri i als seus veïns, i que col·labora amb una pila d’iniciatives culturals i socials. És per tots aquests motius esmentats que, l’any passat, va rebre, per part de l’Acadèmia del Cinema Català, el Premi Pepón Coromina. Fent memòria també cal esmentar que els Cinemes Girona van ser pioners en els abonaments anuals. I sempre ha dedicat una especial atenció cap al cinema català i doblat al català.

A més també cal recordar que les sales dels Cinemes Girona s’han adherit a la campanya del Ministerio de Cultura d’entrades a 2 €, cada dimarts, per a persones a partir de seixanta-cinc anys.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat