A parir del 2 de maig el Turó de la Rovira romandrà tancat a les nits

Finalment, l’Ajuntament ha mogut fitxa per acabar amb l’incivisme i les festes nocturnes que es celebraven al Turó de la Rovira durant la nit. Des de feia temps els veïns reivindicaven prendre mesures per tal que de què s’acabés amb el descontrol provocat sobretot per turistes en horari nocturn en aquest punt tan emblemàtic de la ciutat.

Així doncs, a partir del pròxim 2 de maig serà el primer dia del tancament nocturn del recinte arqueològic al voltant de la bateria antiaèria del Turó de la Rovira ubicat al districte d’Horta-Guinardó. Per tal de poder dur el tancament del recinte s’han fet treball de col·locació d’una tanca de 2 metres d’alçada, formada per barres massisses d’acer de 3 centímetres de diàmetre, clavades al terreny de la muntanya, amb un cost d’1,6M€.

A partir del d’aquest mes de maig es podrà accedir al recinte cada dia entre les 9.00 i les 19.30 hores, en horari d’estiu, i entre les 9.00 i les 17.30 h, en horari d’hivern. Amb el tancament de la tanca en total s’han creat sis portes d’accés a l’interior de la bateria antiaèria situades en aquests punts: Carrer Marià Labèrnia, Carrer Labèrnia, escales cap a la residència d’oficials, Vessant sud, accés al mirador, Vessant sud, accés cap al dipòsit d’aigua, Camí Oest, accés cap el vessant nord, i finalment vessant Nord, accés cap al centre d’informació del MUHBA.

L’objectiu d’aquesta mesura és la de poder garantir la seguretat i la convivència entre un punt d’atracció històrica com és el Turó de la Rovira i les persones que viuen en aquest entorn. Amb el tancament, l’accés passa a quedar restringit al pas en horari nocturn, tal com ja es fa en altres zones enjardinades i parcs públics de la ciutat.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat