El Festival Gambeat Weekend celebrarà enguany el seu desè aniversari

Els propers 15,16 i 17 de setembre de 2022 els apassionats de gèneres tan diversos com el pop, el punk, la psicodèlia, el rhythm-and-blues, el rock i el garatge rock tenen una nova cita al festival musical Gambeat Weekend que aquest any celebra la seva desena edició.

Els dos espais per gaudir dels artistes convidats seran, per una banda, la nova sala Paral·lel 62 oberta recentment, i l’altre punt d’atracció serà el Poble Espanyol.

En aquesta edició del 2022 el festival ens proposa un cartell que està format per quinze bandes provinents de tres continents, catorze djs, quatre escenaris, dos allnighters, un market, i una exposició de fotos i banda més sorpreses que l’organització anirà anunciant els propers dies.

Els noms de cartell |

Així doncs, el cartell del X aniversari del Gambeat Weekend comptarà amb noms tan mítics com la banda nord-irlandesa de punk The Undertons, les britàniques Big Boss Man, Bad Nerves, Chubby & The Gang i Oh! Gunquit, els nord-americans The Triptides, els italians Bee Bee Sea o les bandes nacionals The Parrots, Els Retrovisors, Tiburona i Pantocrator dibuixen el line up més lluït que s’ha vist mai. A hores d’ara ja s’han posat a la venda els diferents abonaments d’aquesta edició.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat