Del 23, 24 al 25de març torna l’OFFF, el festival de referència en l’àmbit de la creativitat i el disseny

Un any més el OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, tornarà a reunir durant 3 dies a les principals veus de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, l’art i la cultura post-digital a la ciutat de Barcelona.

El festival se celebrartà els dies 23, 24 i 25 de març en el Disseny Hub Barcelona, unes setmanes abans de l’habitual, ja que al mes d’abril estrena allà l’exposició d’art digital «Digital Impact». El festival ja té les entrades a la venda i se celebra en diferents espais del Disseny Hub Barcelona.

El cartell de la 22a edició compta amb un total de 65 ponents vinculats amb l’àmbit de la creativitat, el disseny, l’art visual i la cultura digital procedents de països com el Regne Unit, els EUA, Canadà, Alemanya, Mèxic, Països Baixos o Espanya.

Entre els convidats destacats trobem a Alex Trochut, Brian Collins, Eddie Opara, Found, Framestore, Timothy Goodman, Gemma O’Brien, David Carson, Joshua Davis, James Victore o STATE entre molts més.

Alguns dels noms de l’edició 2023 

Entre els convidats destacats trobem a l’artista, dissenyador gràfic, il·lustrador i tipògraf espanyol Alex Trochut;  l’icònic dissenyador gràfic David Carson, que impartirà un workshop on el públic podrà crear el seu propi cartell utilitzant la seva famosa tècnica collage; Brian Collins, fundador i director de l’agència COLLINS, nomenada per Forbes com una de les empreses que remodelen el futur de la creació de marques; l’estudi creatiu guanyador de premis BAFTA i Oscar Framestore; el muralista i il·lustrador Timothy Goodman o el reconegut director d’art, dissenyador i autor estatunidenc James Victore; entre molts més. A més i després de l’èxit de l’any passat, Houdini presentarà una sèrie de xerrades Houdini Saturday Talks el 25 de març per part d’artistes convidats que comptaran sobre alguns consells i trucs que utilitzen en el seu procés creatiu, seguit de sessions de preguntes i respostes. Podeu descobrir tota la seva programació al seu web.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat