De 15 al 17 de març torna el Photo Forum Fest a Barcelona

Entre el 15 i el 17 de març d’aquest 2023, el Palau de Congressos de Fira de Barcelona a Montjuïc acolliran el Photo Forum Fest, la gran cita anual dels aficionats i professionals de la fotografia i que reuneix alguns dels millors fotògrafs del món.

La cita té com a eixos principals els congressos Bodaf (15 i 16 de març), dedicat a la fotografia social i de casament, i Life (17 de març), que tracta sobre naturalesa, fotoperiodisme, viatge i aventura. A més s’han programat nombroses ponències i masterclasses a càrrec de conferenciants de reconegut prestigi internacional així com nombrosos tallers adreçats tant a fotògrafs amateurs com a professionals que arriben a la ciutat comtal de diferents punts d’Europa i del món. També s’ha organitzat un ‘portfolio review ‘per tal que els fotògrafs especialitzats en bodes puguin obtenir una completa revisió del seu treball per part d’un professional de prestigi.

Noms de la fotografia

Un dels grans reclams del Photo Forum Fest és poder assistir a ponències, conferències i demostracions dels grans mestres de la fotografia, com Alex Webb, de l’agència Magnum, un dels grans noms en l’àmbit internacional de la fotografia de carrer i documental; o bé Erika & Victor Lax i Tec Petaja, que marquen tendència en la fotografia social i de bodes gràcies a la seva tècnica depurada i que compten amb milers de seguidors a les xarxes socials. Webb realitzarà una masterclass en el marc del festival un dia abans que comenci oficialment. En aquesta edició hi participaran altres grans professionals com són Joan Fontcuberta, m Álvaro SanzMonika Frias, Ulla Lohmann, Joan de la Malla, John DolanJoy Zamora, Javi Abad, Paula CerdeiraLukas Piatek, etc. En total, el Photo Forum Fest comptarà amb més d’una vintena de ponents de països com els Estats Units, Alemanya, Polònia, Espanya, Portugal, Anglaterra i Suïssa.

Espai de productes

El Photo Forum Fest també inclou una exposició comercial que ocupa una superfície de 3.000 m² on les grans marques, com Nikon, Sony, Fujifilm, CanonOlympusDJI i Apple, en què presentaran les seves novetats i els expositors oferiran uns preus especials als assistents.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat