El Tibidabo inaugura temporada amb noves experiències immersives

Aquest dissabte 4 de març de 2023 el Parc d’Atraccions obres portes a una nova temporada amb noves propostes dins l’oferta d’oci i esbarjo de Barcelona. Un dels principals objectius de la direcció de l’equipament és el de superar, per una banda, superar els 665.000 visitants i per l’altre augmentar el volum de 21.500 socis i sòcies.

La nova temporada té com a notícia la renovació d’alguns dels seus espais emblemàtics com són el Mirador, el Mirador Cobert i la zona dels autos de xoc. Per altra banda, l’edifici que acull el restaurant La Masia, inaugurat el 1901 també serà objecte de reforma durant el primer semestre de l’any, una remodelació que consisteix a reforçar l’estructura de l’edifici i alhora renova la imatge de l’espai.

Per a celebrar 15è aniversari de la Muntanya Russa incorporarà la possibilitat de gaudir d’una experiència immersiva durant tot el recorregut, a través d’ulleres de realitat virtual. Però la realitat virtual també la realitat virtual arribarà a l’històric Edifici Cel, que data dels anys 20 i que es podrà visitar alhora que es podrà gaudir d’una experiència immersiva única.

Pel que fa als espectacles, el personatge de literatura infantil Geronimo Stilton torna durant els primers mesos, també podrem gaudir de l’espectacle itinerant «Pallassos de fusta» reconegut internacionalment amb diversos premis, i s’estrenarà l’espectacle titulat «Marionetarium 2023».

Durant les nits d’estiu, la muntanya màgica recuperarà un dels espectacles més exitosos, el Laser Show, que només l’estiu passat va aplegar més de 25.000 persones.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat