Aquest dimarts 1 tornen a funcionar les estacions Barceloneta i Ciutadella / Vila Olímpica de la L4

El 26 de juny la línia 4 del Metro de Barcelona va quedar parcialment tallada per una sèrie de treballs de millora de les infraestructures, això va fer que calgués tallar un tram de la línia des de Bogatell a Verdaguer. L’objectiu és el de renovar 6 quilòmetres de via en el tram central de l’L4 de metro, millor així el viatge de l’usuari, ja que augmentarà el confort durant el viatge i alhora, se solucionarà el problema de les vibracions per l’ús de la infraestructura.

Ara bé el primer tram comprés entre Barceloneta i Ciutadella / Vila Olímpica ja tornarà a prestar servei a partir d’aquests dimecres 1 d’agost de 2023. Així doncs, aquestes dues estacions ja estaran operatives i es redueix així el tram afectat per les obres de l’L4, que avancen al ritme previst segons fonts de TMB.

Per tant, cal recordar que el fins al pròxim 25 d’agost el tall que no prestarà servei serà el de la Barceloneta a Verdaguer i l’alternativa de mobilitat més eficient és la mateixa xarxa de metro, tot i que es mantindran els reforços a les línies regulars de bus de la zona, així com els busos llançadora.

Les obres |

Les obres han requerit una inversió total de 16,4 milions d’euros i s’estan executant en el calendari que estaria previst. Un cop finalitzada aquesta segona fase, s’hauran renovat sis quilòmetres de via en aquesta obra, en la qual s’instal·laran 12.000 metres lineals de carril d’acer, als quals s’aplicaran 475 soldadures elèctriques i unes 375 d’aluminotèrmiques i se subjectaran amb 18.600 fixacions antivibratòries sobre una plataforma formada amb 14.000 metres cúbics de formigó.

A partir del dissabte 26 d’agost, si tot ha anat com estava previst la totalitat de l’L4 del Metro de Barcelona tornarà a prestar el seu servei amb total normalitat.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat