Un Sant Jordi de portes obertes per visitar espais gratis

Aquest Sant Jordi a banda de comprar i regalar llibre si roses, també ens podrem entretenir a visitar alguns dels edificis més emblemàtics de Barcelona i a més de forma gratuïta. Així que tot seguit us expliquem quins són aquests espais.

El Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau serà visitable de forma truita entre les 10.00 i les 17.00 hores, una visita que ens farà apropar a la magnífica obra creada per l’arquitecte Domènech i Montaner.

L’Ajuntament de Barcelona, obrirà portes obertes, de 10.00 a 20.00 hores i l’entrada s’efectuara pel carrer de la Ciutat,

A Montjuïc podrem visitar una vegada més el Pavelló Mies van der Rohe, construït amb motiu de l’exposició universal i que aquest Sant Jordi serà convertit en un espai de lectura des de les 10.00 fins a les 20.00 hores.

La Biblioteca de Catalunya al carrer Hospital podrem veure algunes col·leccions que habitualment no es mostren i també, gaudirem d’una visita guiada per saber més sobre la història del recinte, això sí per accedir-hi caldrà fer-ho amb cita prèvia.

La Sagrada Família podran entrat gratis només els Jordis i Jordines en el seu horari habitual de portes obertes.

El Palau de la Generalitat també ens oferirà l’oportunitat de descobrir els seus racons i diversos espais com a Sala de Premsa i l’Auditori, la Sala Tàpies, la Sala Torres García, Sala del Govern, o el pati gòtic entre d’altres.

També podrem visitar gratuïtament la seu de l’Ateneu Barcelonès, la Fundació Photographic Social Vision, la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, el Museu d’Història de Catalunya fins al migdia, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, o el Park Güell.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat