Del 8 al 10 d’octubre la Cupula del Centre Comercial Arenas acull la Fira Àpat 2022

La setena edició de Fira Àpat obre portes aquest dissabte dia 8 i estarà oberta fins al dia, 10 d’octubre a Barcelona, a Cupula Events del Centre Comercial Arenas. La fira de productes de proximitat catalans és l’únic esdeveniment enfocat a professionals del canal Horeca i es presenta amb una visió futurista, enfocada en les tendències dels aliments de proximitat catalans. Sergi de Meià, xef d’avantguarda creatiu català, serà l’encarregat de ser el padrí de l’esdeveniment així com participant d’aquesta nova edició.

L’objectiu principal de la fira és el d’impulsar la proximitat i promoure l’agricultura sostenible, per fer-ho possible enguany es compta amb la complicitat de més de 100 expositors de sectors de tota mena com el d’olis, lactis i vins, espècies i condiments, embotits, elaboració i conservació de peix, dolços entre d’altres, a més la fira també programa un gran ventall d’activitats.

Activitats i tallers amb personalitats del sector |

Una de les més esperades serà el taller de cuina de temporada realitzat pel xef Sergi de Meià, padrí d’aquesta edició. També es podran dur a terme classe magistral de tota mena així com showcookings i tastos. A més, en aquesta nova edició de la fira, es durà a terme una trobada de blogueres i influenciadors de proximitat al qual assistiran figures destacades com Marta de Vi i Companyia i Clipster Xef, amb la finalitat de poder crear sinergies i compartir opinions sobre el sector gastronòmic. Les activitats que proposa la fira volen visibilitzar els productes de proximitat de Catalunya per al sector de l’hostaleria ajudant així a impulsar els seus negocis.

Novetats a la fira d’aquest 2022 |

Per altra banda i com a novetat d’eguany la fira presenta Fira ÀPAT Experience, una proposta enfocada a l’educació sobre els productes de proximitat que va dedicada a professionals i escoles de formació. L’experiència es durà a terme el dia 10 d’octubre coincidint amb l’últim dia de l’esdeveniment i comptarà amb activitats específicament enfocades a professionals i escoles de cuina. Entre les diverses activitats que es faran en aquesta experiència es troba el taller de cuina de temporada que durà a terme Sergi de Meià, una masterclass de vins i una de disseny gastronòmic. Fira Àpat està activament implicada en la professionalització i millora del sector de l’hostaleria i aquesta nova experiència contribueix a la seva implicació en el sector.

Finalment, cal destacar que la Fira Àpat que tindrà lloc a Barcelona els dies 8,9 i 10 d’octubre, també tindrà una segona edició de la fira a Tarragona els dies 25, 26 i 27 de març del 2023 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat