Del 21 al 23 d’octubre se celebra una nova edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya

El pròxim 21 d’octubre s’inaugurarà a la Fabra i Coats de Barcelona l’onzena edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya, una trobada, que és un punt de referència en l’àmbit de l’economia social i solidària. En l’edició d’aquest 2022 la Fira serà presentada per dues dones referents al nostre país: Carme Ruscalleda, cuinera de prestigi internacional que ha sabut defensar el producte de la terra i l’alimentació sostenible; i Lola Vendetta, dibuixant, escriptora i cantautora amb moltes seguidores en constant defensa del feminisme i dels drets socials i humans. Amb elles, i amb l’ajuda de l’humorista Joel Díaz, s’iniciarà la Fira.

La fira tindrà lloc a la Fabra i Coats i enguany s’usarà per primer cop la sala Berta Cáceres: un espai diàfan i amb molta llum on es programarà la inauguració de divendres 21 i algunes de les taules rodones del programa. Pel que fa als expositors de la fira estaran ubicats per sectors com són l’alimentació, l’assessorament, comunicació, cultura i oci, educació i recerca, espais i xarxes, finançament, habitatge, salut, i subministraments i logística tèxtil.

Aquest any s’ha apostat per una fira més dinàmica que en edicions anteriors: es comptarà amb un carrusel d’activitats, on en un escenari al pati d’entrada, se succeiran diferents participacions, ininterrompudament, durant tot el cap de setmana, que es podrà acompanyar d’un menjar o un beure gràcies al servei de restauració ubicat al mateix espai. El carrusel oferirà activitats cada mitja hora com presentacions de guies, llibres, eines o espais de reflexió o de memòria històrica.

A més, aquest espai també disposarà d’un espai d’entrevistes o debats curts, impulsat per La Directa, on es contrastaran temes importants per l’ESS com són l’autoexploració, la viabilitat econòmica, el feminisme o l’antiracisme.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat