El SOM Multiespai de Nou Barris programa diferents activitats fins al 4 de gener

El centre comercial de Nou Barris, el SOM Multiespai, ha preparat un exclusiu programa d’activitats, experiències i esdeveniments totalment gratuïts per a tota la família des del 25 de novembre fins al 4 de gener.

El passat 25 de novembre a la tarda al centre comercial es va realitzar l’encesa de llums de Nadal. L’esdeveniment d’inauguració va ser conduït i presentat per Nerea Fernández, Gerent de SOM Multiespai, i el Conseller de Comerç del Districte de Nou Barris, Andrés Rodriguez els qui van començar a un variat programa d’activitats que es faran al centre comercial fins a principis de gener del 2023.

Per una banda, hi haurà la Campanya de recollida de joguines Solidàries des del 25 de novembre fins al 3 de gener, es disposarà d’un punt de recollida de joguines solidàries situat a la Plaça Central, en col·laboració amb l’associació local «Joguines Solidaris», perquè cap infant es quedi sense Nadal.

El 17 de desembre de 17.00 a 19.00 h ores en col·laboració amb l’escola MAB Dance Center, la Plaça Central de SOM Multiespai acollirà una Masterclass i espectacle de ball de temàtica nadalenca. Des del 17 al 21 de desembre tots els clients que presentin un rebut de compra a l’Stand de la Plaça central rebran una butlleta de loteria que anirà lligat a un sorteig propi del centre comercial amb el qual podran optar a un dels tres premis disponibles de 400 €, 150 € i 50 €.

Finalment, el centre comercial també rebrà la visita de Santa Claus, serà a la primera planta per lliurar la Carta a Santa Claus els dies 21, 22 i 23 de desembre de 17.00 a 21.00 hores i el dia 24 de desembre d’11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 hores. Finalment, la visita dels Reis Mags d’Orient: serà del 27 de desembre al 4 de gener de 17.00 a 21.00 hores en un espectacular camell situat a la primera planta, ajudarà el Rei d’Orient i el seu Patge Reial a rebre els nens i recollir les seves cartes i conèixer els seus desitjos.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat