S’estrena el Barcelona Festival Nadal del 17 al 31 de desembre

La Plaça Catalunya i la plaça Universitat seran l’epicentre i escenari del 17 al 31 de desembre d’aquest 2022, dels diferents espectacles que podrem veure dins del Barcelona Festival Nadal.

El festival oferirà fins a finals d’any més de 80 espectacles per a tots els públics. Així doncs, el dissabte 17 s’inaugurarà al públic el ‘Barcelona Festival de Nadal’, oferint ja la seva programació diària a plaça Catalunya des del matí fins al vespre, culminant la jornada amb el primer passi de La Torre de Nadal obert al públic a les 20.00 hores.

Durant més de catorze dies s’hi podrà trobar un extens programa cultural i nadalenc durant tot el dia i per a tota mena de públic: propostes familiars, música, dansa, circ… Duran els matins el festival està pensat per gaudir d’un Nadal en família, un conjunt d’estacions on els més petits i grans de casa podran jugar, crear, escoltar i disfressar-se. Matins que culminaran amb Fum, fum, festa!, un espectacle familiar que Guillem Albà & La Marabunta que presenten especialment pel festival.

Pel que fa als Vespres culturals començaran durant totes les jornades amb la música de Sonido Tupinamba i l’energia de Balkan Paradise Orchestra. Un punt d’inici de vespres on es gaudirà d’espectacles de circ, percussió, dansa i música i que culminarà amb el gran format d’enguany: La Torre de Nadal.

Durant el «Barcelona Festival de Nadal», la plaça Universitat, segon escenari, serà el punt on hi trobarem la instal·lació Solstici de la plataforma d’art i disseny digital OFFF Barcelona. Una illada ovalada al mig de la plaça amb un bosc de pantalles on cinc artistes (Cube, Maria Diamantes, DorealBernard Arce i Dedo Ciego) ens mostraran la seva interpretació del solstici d’hivern sota el prisma de les arts digitals. Una programació diària d’animació 3D, art generatiu, llum, il·lustració animada i cinema.

I a banda d’aquests dos espais, també arriba de nou la versió nadalenca del projecte Sons de Ciutat. Més de 110 concerts gratuïts de més de 50 artistes i formacions als diferents districtes de la ciutat. Un programa que s’ampliarà del 6 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023 fet amb la complicitat de nou agents culturals com són: Primavera Labels de Primavera Sound, SónarQuesoni, L’Afluent, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Escola Superior Jam Session i Associació Coincidències.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat