Barcelona encén els llums de Nadal

Tot i que som dijous 24 de novembre, a Barcelona ja es respira l’ambient de Nadal. Botigues i comerços ja tenen enllestits els aparadors amb els guarnits vermells i daurats tan tradicionals de l’època.

Ara a més ja podem dir que ja és Nadala de forma oficinal, ja que aquest dijous a la plaça de Major de Nou Barris es va fer l’acte d’encesa de llums nadalenques de la ciutat de Barcelona.

L’espectacle encarregat d’inaugurar l’encesa de llums va ser «Anys Llum» de la productora La Brutal un muntatge de teatre musical, en clau d’humor, que va comptar també amb la participació de la coral comunitària Musical’s Choir del Raval.

Enguany la ciutat disposa de 104 km de vies il·luminades que es podran veure des d’avui i fins al 6 de gener. Les grans avingudes i zones centrals de la ciutat com la Plaça Catalunya, Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes tornaran a lluir els llums de Nadal, però enguany s’ha decidit reduir 42 hores de l’enllumenat nadalenc, per tal de fer un consum energètic més responsable. Això en xifres vol dir que serà un estalvi del 31% del consum elèctric per a la ciutat duran els 44 dies en què l’enllumenat de Nadal estigui encès.

Però a banda dels punts del centre de la ciutat, també s’han guarnit els diferents eixos comercials deCiutat Vella, a la Zona Franca, al Carmel, a Torre Baró, la Trinitat Vella, el Guinardó, la Verneda, entre altres barris, i també tindran llums els Mercats Municipals.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat