El proper 3 d’octubre s’inicien les obres de construcció de la Nova Rambla al tram de Colom

A partir d’aquest pròxim tres d’octubre de 2022, visitants, vianants i treballadors que hagin de passar pel tram final de Colom-Santa Madrona de la Rambla de Barcelona, veuran com comencen les obres del que ha de ser la transformació més gran d’aquest passeig en els darrers anys.

El nou tram de la Rambla |

El projecte de transformació de la nova Rambla ha de convertir aquest passeig en un espai més confortable, més verd, amable, cultural i amb més espai per als vianants. Així doncs, aquest tres d’octubre s’inicia la primera fase de la remodelació del passeig, que consistirà en la modificació el traçat de l’avinguda de les Drassanes per allargar la Rambla i obrir-la al mar amb una nova plaça que permetrà nous usos socials. El pressupost de les obres d’aquest primer tram s’hi és de 10 milions d’euros i es preveu finalitzar les obres al cap d’uns divuit mesos.

No es tallarà la circulació |

Cal precisar que les obres es faran per fases i, per tant, no s’ocuparà simultàniament els dos costats de la Rambla, de manera que es garantirà en tot moment els desplaçaments a peu i amb bicicleta, el trànsit veïnal, de serveis i de vehicles d’emergència i el transport públic perquè pugui seguir la mobilitat durant les obres.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat