Del 16 al 23 d’octubre Cornellà acollirà la 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel

Del 19 al 23 d’octubre de 2022 Cornellà serà la ciutat del circ amb l’estrena de la 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel. La programació del festival es repartirà per 20 espais diferents de la ciutat de Cornellà amb activitats i espectacles de més de 100 artistes i 52 companyies, de les quals 8 són internacionals, 27 catalanes i 17 de la resta de l’Estat.

Pel que fa a la programació de l’edició d’aquest 2022 podem destacar les quatre estrenes: B.O.B.A.S. de Jimena Cavalletti (coproducció del festival), Ridi Pagliaccio d’Asaco Producciones, Rocket Carnival Clownz de la Cia. Passaparret i Solo de Roi Borrallas. També trobarem propostes com les de Los Galindos, Compagnie de la Liberté, La Churry, Pistacastro, Marcel Tomàs & Cascai Teatre o Sil de Castro, entre moltes altres companyies i artistes.

Però que seria un festival de circ sense carpa? Doncs per aquest motiu la carpa del festival estarà ubicada a la Plaça Catalunya, en aquest espai se celebraran les grans gales del festival els dies 19, 20, 21 i 22 d’octubre.

La primera gala serà el dimecres 19 d’octubre a les 19.00 hores, serà una Gala Solidària en col·laboració amb Pallapupas, una associació que treballa per donar-li lloc al riure i l’humor durant el procés de la malaltia per transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida.

A més, durant la Gala Inaugural del dijous 20 d’octubre tindrà lloc el lliurament dels tres Nassos d’Or que s’atorgaran aquest any. El primer a la companyia Los Excéntricos, un trio de pallassos de llarga trajectòria que no va poder rebre el seu guardó en l’edició cancel·lada de 2020. I, els dos Nassos d’Or 2022 en homenatge als germans Carles i luís Raluy.

Espectacles a tots els racons de la ciutat |

A més de la carpa i els diversos espais repartits per la ciutat, els carrers de Cornellà també respiraran un ambient circense, per exemple hi haurà la Cercavila Clownic!, que la tarda del divendres 21 d’octubre donarà el tret de sortida a un cap de setmana ple d’activitats. El mateix dia al Mercat de Sant Ildefons serà ocupat per diversos projectes de diverses companyies, així com la plaça Pallars o la plaça de l’Estació. Podeu trobar més informació i la programació completa a la web del festival.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat