S’inicia una nova campanya de caça del senglar a Collserola

El passat dijous 6 d’octubre 2022 va començar la nova campanya de caça del senglar al massís de Collserola. La primera de les 20 batudes programades des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural s’ha fet a la zona de caça controlada de Collserola dins del terme municipal de Sant Cugat del Vallès, amb la participació de 38 caçadors autoritzats.

L’objectiu d’aquestes batudes, és reduir el nombre de senglars que en els darrers anys han experimentat un fort augment.

La resta de batudes que estan programades a la serralada se n’aniran realitzant fins al pròxim mes de febrer de 2023, i és duran a terme en diferents municipis com sónCerdanyola del Vallès, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat. La superfície de les batudes no supera les 150 hectàrees i ocupa una proporció que no arriba al 2% de la superfície del parc natural.

Pel que fa als horaris d’aquestes batudes seràn sempre  de les 8.00  a les 15.00 hores hores, on es podràn caçar porcs senglar, conills, tudons, tords i becades. En aquest web trobareu informació sobre els límits i accessos de les zones de batudes que queden restringits a la resta d’usuaris mitjançant el corresponent decret d’alcaldia dels municipis per on es desenvolupa.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat