Del 27 al 31 de desembre Barcelona tornarà acollir el Festival de la Infància

Un any més abans que finalitzi l’any Barcelona, i més concretament al recinte de Montjuïc, se celebrarà una noca edició del Festival de la Infància, que enguany se centrarà en els espots, com a commemoració del 30è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona.

Així doncs, el Festival de la Infància viurà la seva 6oa edició amb un programaple de propostes esportives, els més menuts podrà gaudir practicant partits de futbol, organitzats pel RCD Espanyol; curses d’atletisme, d’obstacles i salts d’alçada; una piscina de boles on practicar natació sincronitzada; partits de bàsquet o de tenis, i, fins i tot, tir amb arc o una paret d’escalada per als més atrevits. A més el Servei Català de Trànsit ha creat un circuit urbà per a bicicleta per tal que els nens i nenes puguin posar a prova la seva habilitat.

Però no tot serà esport en aquesta edició, també hi haurà activitats basades en el ball com el breakdance o el parkour, o l’skate. L’oferta cultural també tornarà a tenir un paper fonamental en el programa del festival amb una vintena d’espectacles familiars, entre concerts, obres de teatre, i màgia. Destaca especialment la participació de Dàmaris Gelabert, amb el seu xou «Mou el cos», on interpretarà un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves. A més també podrem gaudir de la música de La tresca i la verdesca, o la màgia de l’Enric Magoo.

El Festival de la Infància tindrà lloc a la plaça de l’Univers i el Palau 2 del recinte de Montjuïc i s’hi podrà accedir en dos torns a escollir, sigui per al matí o bé a la tarda, amb un preu d’entrada de sis euros.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat