Nova edició de la campanya «Fas 6 anys. Tria un llibre»

Del 15 d’octubre i el 30 de novembre se celebra la 7a edició de la campanya «Fas sis anys. Tria un llibre» adreçada als infants de sis anys i que té com a objectiu incentiva l’hàbit de la lectura als més petits. La campanya neix de la col·laboració del Gremi de Llibreters que compta amb el suport del Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Aconsegueix el teu llibre |

Els 73.854 infants que aquest any 2022 facin, o hagin fet, 6 anys rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar-la pel llibre infantil que més els agradi, sempre amb l’assessorament del llibreter i d’acord amb els seus gusts personals. En cas que l’import del llibre triat sigui superior al valor de la targeta (13 euros), la persona que acompanyi l’infant haurà d’abonar la diferència de preu. En aquesta edició un total de 459 llibreries s’han adherit a la iniciativa.

En la darrera edició la de l’any 2021 segons els responsables va ser tot un èxit, ja que es van vendre més de 6.000 títols.

You may also like

Comments are closed.

More in Cultura