Neix Can Reon Festival una nova proposta artística en una masia de Tiana

El dissabte 27 de maig entre les 17.00 h i les 24.00 h, a una masia de Tiana amb més de set-cents anys d’història serà l’escenari de la posada en marxa de la primera edició del Festival Can Reon.

La música, la dansa i les arts visuals s’uniran i interactuaran amb l’entorn rural i natural de la masia, creant una nova experiència per a tots els sentits. La programació comptarà amb noms i artistes locals com Carles Viarnès, Alba G. Corral, Miquel Barcelona o Cristina Lucas, i internacionals com Genevieve MurphyJurgen Bey, Marco Barotti i Jan Rothuizen, i a més l’experiència es completarà amb una proposta gastronòmica i una selecció de bons vins.

L’espai

Can Reon va obrir portes el passat mes de maig de 2022 de la mà de Renny i Leon Ramekers, parella d’origen holandès reconeguda internacionalment dins de la indústria del disseny i la música. El projecte en si segons els reus responsables està en total evolució i en properes fases s’hi construirà un hotel rural i un celler gastronòmic de la mà del prestigiós estudi d’arquitectura BIG. Per altra banda ja s’han començat a recuperar les vinyes abandonades i s’ha començat a produir el seu propi vi, fent servir mètodes moderns i el design thinking en l’elaboració del vi.

El Festival

Can Reon presenta el seu primer festival entre les muntanyes de Tiana, molt prop de Barcelona. Can Reon Festival se celebrarà el dissabte 27 de maig, des de la tarda i fins a la mitjanit, on la música contemporània, la dansa i les arts visuals s’uniran i interactuaran amb l’entorn rural i natural de la masia de. Situant-se entre el vell i el nou, entre el local i l’universal, entre la tecnologia i la natura, CAN REON crea una nova experiència per a tots els sentits.

La companyia Miquel Barcelona ballarà el seu espectacle Rojos basat en la Guerra Civil Espanyola al voltant del Tree Trunc Bench dissenyat per l’holandès Jurgen Bey. També es podrà gaudir de l’actuació immersiva del pianista i compositor Carles Viarnès i l’artista digital Alba G. Corral, des de Barcelona. A més d’aquestes actuacions, també hi haurà peces d’art i vídeos de Cristina Lucas, Jan Rothuizen i més artistes. Així mateix, s’instal·laran càmeres en el bosc per a mostrar quins visitants ens acompanyen durant la nit. Tota l’experiència estarà acompanyada de gastronomia i bons vins. Podeu adquirir les vostres entrad al web de Ticketmaster o al web de CAN REON.

You may also like

Comments are closed.

More in Cultura