La Setmana del Llibre celebra una nova edició fins el dia 19 al Moll de la Fusta

Aquesta cap de setmana passat es va inaugurar la 40a edició de la Setmana del Llibre en Català, al Moll de la Fusta ubicació on se celebra des de fa tres anys.

La fira, una de les més grans en llengua catalana estarà oberta cada dia fins al pròxim 18 de setembre. L’edició d’enguany creix una mica en relació amb anys anteriors, aquest 2022 hi trobarem 84 mòduls, 259 expositors i més de 300
activitats on es presentaran més de 150 novetats de tardor, llibres tant pels més grans com per als més petits.

En aquest 40è aniversari de La Setmana la programació d’activitats és molt àmplia, amb activitats als 4 escenaris (1 més que en edicions d’abans de la pandèmia), itineraris literaris per Barcelona i altres poblacions, i les signatures dels autors.

Les novetats editorials |

Entre les novetats editorials que sortiran al setembre presenten nous llibres de narrativa Ramon Solsona, Mercè Ibarz, Francesc Parcerises, Marc Giró, Anna Manso, Sebastià Portell, Jordi Llompart, Xènia Dyakonova, Sebastià Serrano, Joan Fontcuberta, Marga Nadal, Jordi Armadans, Max Besora o Imma Sust, només per citar-ne uns exemples. A més la fira aquesta edició s’internacionalitza amb la presència d’ator extrangers com sonKen Follett, Tatiana Tibuleac, Daniele Mencarelli i Robert Kolker.

Activitats |

Per als més menuts també trobareu presentacions i contacontes infantils a més de diverses activitats. A banda de trobar una gran varietat de llibres de tots els gèneres, la fira també té un espai per mostrar la gran quantitat de publicacions periòdiques que s’editen a arreu del territori amb l’estand de les revistes, i finalment per qui vulgui un refrigeri o fer un mos, metre es gaudeix amb la darrera lectura adquirida també trobarem un espai de bar i restauració.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat