Ja es pot gaudir del nou Moll de Mestral al Port Olímpic

De mica en mica el Port Olímpic de Barcelona anirà canviant la seva imatge, enmig d’un procés per remodelar-lo i transformar tota l’antiga zona d’oci nocturn, en una nova zona d’oci amb una nova també oferta gastronòmica, de mica en mica tot va avançant. Així doncs, aquest passat mes de setembre es va poder inaugurar el nou accés del Moll del Mestral, el nou vial comença a redefinir la relació del port amb l’entorn i es prioritza una nova mobilitat per a l’ús del ciutadà. La posada en marxa de l’accés es va inaugurar en la celebració de la segona edició del dissabte Blau, una jornada d’activitats i tallers per al públic familiar que té com a objectiu mostrar a la ciutadania l’avenç de la transformació de l’espai.

Les obres de l’accés, que van iniciar-se el mes de juliol del 2022, han comptat amb un pressupost de 3,6 M€ i comencen a fer realitat una de les voluntats del Port Olímpic en aquesta nova etapa: esdevenir un nou espai obert a la ciutat i estretament vinculat a la quotidianitat de l’entorn. El nou Moll de Mestral s’ha pensat com una gran plaça, amb la reurbanització del Dic de Recer com a passeig i mirador i la connexió amb la platja de la Nova Icària, són altres projectes que faran del port un espai renovat i connectat al dinamisme de la ciutat.

Recordem que actualment el Port Olímpic es troba en un moment important i de millores que faran de la seva transformació un nou espai d’oci per a la ciutadania. El gruix dels treballs es concentren en tres grans àmbits. En primer lloc, al Moll de Mestral, on a mitjan 2024 es posaran en marxa bona part dels locals que conformaran el pol d’economia blava i un auditori.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat