Aquest 3 de març Gràcia torna a celebrar Sant Medir

Després d’unes edicions enrarides per la pandèmia, aquest 2023 Gràcia torna a celebrar amb tota la seva esplendor la festa més dolça, la festa de Sant Medir.

Aquest 3 de març un total de 21 colles de Gràcia faran lluir els seus carruatges i llençaran caramels per celebrar la festa més dolça de l’any, amb activitats tant al llarg d’aquets matí, com la desfilada clàssica de la tarda al carrer de Gran de Gràcia.

Recorreguts i carrers 

La cercavila del matí començarà a les 10.00 hores i passaran per davant de la seu del Districte, a la plaça de la Vila. Podeu els diferents recorreguts de les colles en aquesta pàgina web.

Pel que fa al torn de tarda a les 19.00 hores, totes les colles es concentraran als carrers de Nil Fabra, Sant Salvador i Escorial per iniciar una desfilada conjunta a les 19.30 hores. El seguici, que anirà encapçalat per la Guàrdia Urbana Muntada i la colla portadora de la bandera de la Federació, recorrerà el carrer de Gran de Gràcia fins als Jardinets, on les colles saludaran les autoritats presents.

A més cal recordar que aquest 2023 fins al pròxim 6 de març 13 comerços del districte guarneixen el seu aparador amb decoració de Sant Medir. Podeu consultar el mapa dels comerços que han participat.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat