El Port Olímpic acollirà el 2024 la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela

Finalment, el Port Olímpic serà l’espai esportiu i nàutic escollit per tal d’acollir les competicions femenines i juvenils de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela, que se celebrarà a Barcelona l’any 2024. Així doncs, tot i encara quedar dos anys vista, la America‘s Cup Event Limited (ACE) que és l’entitat organitzadora de les competicions, ja ha marcat en el calendari les activitats programades per a realitzar-se a Barcelona.

Així doncs, la regata de la Copa Amèrica Juvenil s’iniciarà el 19 de setembre, i la de la Copa Amèrica Femenina, que se celebra per primer cop en la història, començarà el 3 d’octubre de 2024.

Això vol dir que els equips participants entrenaran durant una setmana abans de les competicions i després s’iniciaran les diferents sèries eliminatòries fins a arribar a una final de sis equips, d’on sortiran els dos millors equips que competiran pels respectius trofeus. La final de la regata Youth America‘s Cup tindrà lloc el 2 d’octubre i la de la Women‘s America‘s Cup el 16 d’octubre.

Amb motiu de la rebuda de les dues competicions el Port Olímpic ha actualitzat i adequat bona part de les seves instal·lacions marítimes i portuàries per poder donar resposta a les necessitats operatives d’aquest certamen. Actualment, es treballa en la definició dels espais que ocuparan els equips que participaràn, que no serà fins a l’any 2024.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat