Aquest proper 1 d’octubre es posa en marxa una nova edició de La Nuu, el Festival Internacional de Fotografia de Rubí

Aquest dissabte 1 d’octubre arrenca la vuitena edició de La Nuu, el Festival Internacional de Fotografia de Rubí, que ens proposa un recorregut fotogràfic amb instal·lacions de gran format exposades a la vista de tothom. Les façanes dels edificis i les places de la ciutat es convertiran en un museu a peu de carrer. La Nuu ocuparà l’espai públic per tal de despertar la complicitat dels ciutadans.

Aquesta nova edició que durarà tot el més des del dia 1 al 30 d’octubre, omplirà Rubí de fotografia contemporània sense cap mena de barrera. Sota el nom «La vida, manual d’instruccions» el festival suggereix un total de dotze exposicions amb 32 fotografies que dialoguen amb temàtiques al voltant de la memòria, la intimitat, la quotidianitat, el paisatge, les arrels o la família. Dotze viatges i mirades molt personals, tant de reconeguts artistes com de talents emergents, amb propostes internacionals com són les  d’Anu Kumar (Índia), Tomoko Daido (Japó), Zhang Kechun (Xina), Julie van der Vaart (Països Baixos), AnnSophie Deproost (Bèlgica) i Helena Civit Kopeinig (Àustria), i el treball de talents nacionals i locals com Jordi Esteva (Barcelona), Assaf Iglesias (Oviedo), Israel Ariño & Clara Gassull (Barcelona), Erik Estany Tigerström (Celrà, Girona), Blanca Viñas (Barcelona) i Lorena Morin (Las Palmas de Gran Canaria).

El festival, també ens proposa una programació complementària on la fotografia abraça altres disciplines com les arts plàstiques, la poesia, l’audiovisual o la música, i ens ofereix un ampli programa d’activitats com visites guiades, presentacions i xerrades amb els i les artistes participants, activitats de fotografia per a tota la família, tallers i projeccions, totes elles gratuïtes. Podeu consultar horaris a la web del festival.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat