El concurs de carrers de la Festa Major de Gràcia seguirà en peu

L’última edició de la Festa Major de Gràcia, en què es van donar els premis als millors carrers guarnits va ser la d’abans de la pandèmia és a dir a l’edició de l’any 2019. L’any següent el 2020 no es va celebrar la festa com a tal, la Fundació Festa Major de Gràcia responsable de donar els premis va decidir fer mencions especials als carrers que havien engalanat el sostre dels seus carrers, i l’any passat el 2021, ja amb elements a terra també es va decidir suspendre el concurs i tornar a efectuar les mencions a diferents carrers.

Aquest fet va generar el debat de si calia continuar mantenint en peu el concurs de carrers guarnits o bé calia enfocar-ho d’un altre forma, tal com s’havia fet durant els dos anys anteriors a causa de les mesures sanitàries per pal·liar la pandèmia.

Així doncs el passat 7 de març de 2022 la nova junta de la Fundació Festa Major de Gràcia va posar sobre la taula de discussió el model de concurs de guarnits de la Festa Major de Gràcia. En el debat es van consultar diverses comissions internes que des de temps encà reclamaven un canvi o una revissió del model de concurs. Com a conseqüència d’aquestes demandes el passat el 28 d’abril, Lina López, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia va informar a les comissions que es realitzaria una consulta sobre el model de concurs que s’ha acabat materialitzant en la reunió de patronat del passat 30 de juny de 2022.  

Les votacions ha donat com a resultat que la majoria del patronat s’ha decantat per seguir celebrant el concurs de carrers. Per tant, aquest 17 d’agost com cada any a la Plaça de la Vila, es desvetllarà una vegada més el resultat del concurs de guarnits de carrers i places.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat