Arrenca el Festival Escena Poblenou fins diumenge 22 d’octubre

Des d’aquest passat dijous i fins diumenge 22 d’octubre el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou torna amb l’objectiu d’expandir les nostres perspectives artístiques.

Sota el lema ‘Obrim la mirada’, el festival assoleix el paper crucial d’oferir un espai per a la llibertat d’expressió. Tant les persones com els col·lectius troben un escenari còmode per a mostrar les seves realitats, sentir-se escoltades i ser part d’una comunitat que abraça la diversitat d’idees. Escena Poblenou busca, a través de l’art, la creativitat i el carrer, contrarestar la repressió subtil, però persistent i aposta per la llibertat d’expressió en l’escena més plural i diversa. 

Els 15 espectacles que programa enguany Escena Poblenou inclouen 4 propostes en procés de creació i 11 peces acabades de 21 companyies. La plaça davant de Can Felipa esdevindrà el punt neuràlgic del festival, un espai de trobada per a compartir pensaments i reflexions abans i després dels espectacles. A més al festival d’enguany hi trobarem 8 espectacles creats i dirigits per dones i 11 d’autoria compartida entre creadores i creadors. Reafirmant el seu compromís amb la igualtat de gènere, un any més, el 90% dels espectacles estan creats per dones. Podeu consultar tota la programació en aquesta web.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat