ALDI obre un nou punt de venda a la Ronda del Guinardó

Des d’aquest mes els veïns i veïnes de Gràcia i Horta-Guinardó tenen un nou supermercat. Es tracta de l’establiment ALDI número 13 a Barcelona, ubicat a la Ronda Guinardó, 28. Amb  l’obertura d’aquets nou punt de venda , i els altres dos més inaugurats també aquets mes passat a Madrid i Huelva, la companyia supera la xifra dels 390 supermercats a Espanya després de 12 obertures durant el mes de novembre.

El nou ALDI de Barcelona disposa d’una sala de vendes de prop de 1.000 m2 i una plantilla de 17 col·laboradors i col·laboradores. Amb aquestes incorporacions, ALDI suma prop de 1.000 empleats a la província de Barcelona i més de 1.300 a Catalunya. A més el nou local també compta amb un assortiment de prop de 2.000 productes, un 86% dels quals són de marca pròpia i un 80% d’origen nacional, perquè els seus clients puguin fer una compra setmanal completa, còmoda i senzilla. D’aquesta manera, la companyia apropa als veïns i veïnes del districte d’Horta-Guinardó de la capital catalana una nova opció de compra on trobar productes de qualitat al preu més baix possible.

Expansió a Catalunya 

La inauguració del nou supermercat ALDI a Barcelona forma part del sòlid pla d’expansió de la companyia per a aquest 2022 i preveu incorporar més de 40 noves botigues abans que s’acabi l’any. Aquestes obertures s’uneixen a les realitzades el 16 de novembre passat a Dénia (Alacant), Madrid i Gijón, i a les d’Alcorcón (Madrid), Saragossa i Tenerife celebrades el 23 de novembre, fa només una setmana.

Després de dotze obertures al novembre, comptant també amb el canvi d’ubicació de tres establiments més a Barcelona, València i Alacant, la companyia supera els 390 supermercats al país, amb el compromís de continuar creixent i generant feina estable. De fet, ALDI ha anunciat les darreres inauguracions previstes per a aquest any durant el mes de desembre: a més de les noves botigues previstes a Barcelona i Olesa de Montserrat, tindrà lloc una altra obertura a Torremolinos (Màlaga), així com el canvi d’ubicació d’un establiment a Alacant.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat