La meravellosa família Hardwicke arriba el proper 9 de setembre a l’escenari de La Villarroel

A partir del 9 de setembre tres la Bitó, La Brutal i T de Teatre portem a l’escenari del teatre La Villarroel l’obra «La meravellosa família Hardwicke» a partir de l’obra de Christopher Durang, el muntatge traduït al català per Cristina Genebat s’endinsa, amb molt sentit de l’humor i sarcasme, en temes com el futur, la tradició, l’emoció, la raó o l’idealisme. L’obra, estrena absoluta a l’estat espanyol i guanyadora d’un premi Tony a millor obra en la seva producció a Broadway, farà temporada a La Villarroel a partir del 9 de setembre.

L’obra |

La història de l’obra de «La meravellosa família Hardwicke» s’endinsa en grans temes, com el xoc entre el futur i la tradició, l’emoció i la raó o l’idealisme. I ho fa entorn de la relació de tres germanes solteres de mitjana edat, duess dels quals viuen juntes. L’acció es desencadena durant una visita de la tercera, que amenaça de vendre la casa. Això les porta a discutir de les seves vides i dels seus amors. Alguns dels elements de l’espectacle estan inspirats o fan referència a les obres d’Anton Txèkhov, inclosos alguns noms dels personatges, l’escenari de l’obra, un hort de cirerers, i el tema de la possible pèrdua d’una llar ancestral.

El repartiment |

El director del muntatge és David Selvas, i en l’equip d’actors hi trobem Alejandro Bordanove, Paula Jornet, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta i Lide Uranga. L’obra és una coproducció de Bitó Produccions, La Brutal i T de Teatre amb el suport de l’ICEC.

You may also like

Comments are closed.

More in Cultura