La Casa Vicens de Gaudí participa de la Festa Major de Gràcia 2022

Aquest any del 15 al 21 d’agost tornarà a celebrar la seva festa major amb un munt d’activitats. Per aquest motiu la Casa Vicens, la primera casa dissenyada per Antoni Gaudí una de les grans figures del Modernisme, se suma a la celebració de la festa major.

Així doncs, amb aquests 2022 ja seran cinc anys consecutius, que la Casa Vicens participa amb activitats a la festa major, enguany s’ha creat un premi especial per a la decoració del carrer que reprodueixi més bé la temàtica seleccionada. Aquest nou premi pel carrer guanyador, se suma als premis del tradicional concurs de carrers de la Fundació Festa Major de Gràcia i permetrà als guanyadors fer una visita especial a Casa Vicens Gaudí.

Taller de rajoles als carrers de Gràcia |

Un altre de les activitats programades en diversos carrers guarnits de gràcia, porta per títol «Dissenya la teva rajola de clavellines», es tracta d’un taller adreçat tant a petits o grans, qui vulgui podrà transformar en tècnica mixta l’emblemàtica rajola de la Casa Vicens, alhora els participants també podran descobrir el procés de fabricació de les rajoles de clavellines tan característiques de Casa Vicens a través de demostracions de ceràmica que durà a terme Manel Diestre, mestre ceramista responsable de la restauració ceràmica de Casa Vicens i propietari del taller de ceràmica Sot, ubicat a la Vila de Gràcia.

Visites amb un 25% de descompte |

Finalment, la darrera acció per aquestes festes es tracta d’un descompte del 25% en la compra d’entrades per a visitar la Casa Vicens, des del 15 al 21 d’agost. Aquesta promoció serà només vàlida per les entrades comprades a través de la web de Casa Vicens i amb la inserció d’un codi promocional.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat