El Salón Erótico de Barcelona torna aquest cap de setmana amb una nova edició

El Salón Erótico de Barcelona torna després de 3 anys amb una edició renovada que acollirà més de 350 activitats durant quatre dies. Enguany torna una nova edició del Saló, que se celebra del 16 al 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron, en aquesta edició es reivindica la normalització dels cossos no normatius i l’eròtica sexual a través d’una extensa programació comissariada per dones.
A les seves emblemàtiques zones d’espectacles eròtics i de pràctiques com el shibari, el tantra o el BDSM, el Saló comptarà amb novetats com un espai de realitat virtual, un cicle de cinema sobre educació sexual o una zona dedicada a l’art eròtic, entre d’altres. El Saló reforça la seva vessant educativa amb 120 activitats formatives, dividides en tres espais, totes impartides per dones. Dos altres grans novetats seran la creació d’un espai més íntim i reservat per el porno en directe i la programació i contractació d’espectacles directament amb els artistes.
Amb l’afany de plasmar l’ideari de l’esdeveniment en la nova imatge, el Saló ha comptat amb la dissenyadora Marina Salazar, coneguda recentment per l’icònic pit que va dissenyar per a l’actuació de Rigoberta Bandini en la passada edició del Benidorm Fest. Salazar, que destaca pels seus dissenys trencadors, divertits i molt visuals, ha volgut transmetre a través de la reinterpretació de figures de la mitolgia grega, la inclusivitat i la diversitat corporal en l’erotisme.

You may also like

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Ciutat