Barcelona entra de ple en la recuperació turística amb 1 milió de visitants al juliol

Després de la pandèmia Barcelona torna al rànquing de les ciutats més visitades i un dels destins preferits entre els turistes. I n’és una bona mostra les dades obtingudes per l’institut Nacional d’Estadística (INE), que informa que aquest mes de juliol del 2022 Barcelona ha rebut un milió de turistes tan sols en trenta dies.

Així docs aquestes dades facilitades per l’INE demostren la recuperació turística de la ciutat i, per tant, del sector hoteler i el relacionat amb el turisme.

El mes de juliol amb més d’1 milió turistes allotjats en hotels i HUT, una xifra un 12,7% inferior a la registrada el 2019, any de màxims històrics. Aquests
visitants han fet prop de 3 milions de pernoctacions, un 4,4% per sota de les 2019. Això vol dir que els visitants han fet prop de 3 milions de pernoctacions, un 4,4% per sota de les 2019. En total, durant els set primers mesos de l’any, a Barcelona hem registrat 5,4 milions de visitants i més de 16 milions de pernoctacions en hotels i HUT.

Ciutat líder en visitants |

D’aquesta manera Barcelona se situa com un dels destins preferits del turisme internacional, ho avalen les dades amb el 82% del total, així doncs la ciutat passa en nombre de turistes internacionals per davant de ciutats com Madrid, Palma o Sevilla.

Pel que fa a les procedències d’aquests turistes l’encapçalen els provinents dels Estats Units amb uns 100.000 turistes, seguits dels del Regne Unit amb 63.000 mil, França amb 60.000 i finalment els Italians amb 40.000 persones. La taxa d’ocupació hotelera s’ha situat 79,2% només 3 punts per sota del 2019 i l’oferta. En aquest cas la situació hotelera de la ciutat es troba al 100% dels valors prepandèmia.

Que busquen els turistes |

Segons recull l’Observatori de Turisme de Barcelona en la seva enquesta de perfil del visitant del mes de juliol, el 80% dels turistes que ens han visitat ho han fet per oci. Més del 70% són menors de trenta-cinc anys, un 34% han viatjat en parella, 28,2% amb amics i 28,2% sols. El 51% dels enquestats era el primer cop que visitaven la ciutat, i destaca que han fet una estada de 5,5 nits. El 79,4% ha arribat en avió i han fet una despesa de 76,4 euros per dia durant l’estada. Un 11,5% han fet almenys una excursió fora el municipi.

You may also like

Comments are closed.

More in Ciutat